Werken bij HvanA

Op dit moment staat er geen vacature open.

 

HvanA brengt spraakmakende interviews, prikkelende reportages, nieuwsberichten en verhalen over HvA’ers. We publiceren nieuws, opinie en achtergronden over de hogeschool op deze website én via sociale media (Instagram, Facebook, LinkedIn, Youtube, Twitter, TikTok, Threads, Soundcloud en Spotify). En we hebben een wekelijkse nieuwsbrief.


Op de HvanA-redactie werken zowel ervaren als jonge, beginnende journalisten. HvanA fungeert ook als opleidingsinstituut: er is bij ons altijd plek voor leerling-redacteuren en stagiair(e)s. Schrijf gerust een motivatiebrief met leerdoelen, laat zien wat je al kunt, denk aan je cv, en stuur deze naar paul@hvana.nl.

 

Leerlingredacteur

Het gaat om een werkervaringsplaats voor jonge journalisten die wel al producties kunnen maken. Over het algemeen gaan we een contract aan voor drie tot zes maanden, voor drie dagen per week. Leerlingredacteuren komen in aanraking met alle aspecten van het journalistieke vak. We betalen het minimumloon. Er is een toelatingstoets. Op dit moment hebben we 0 leerlingplaatsen beschikbaar. 

 

Stageplaats

Bij HvanA kun je korte en lange stages lopen. Dat kan vanuit verschillende opleidingen, en gedurende het gehele jaar. Op een stageplaats heb je de kans om tegen een stagevergoeding de beginselen van het vak te leren. Het komt af en toe voor dat het te druk is om iemand goed te begeleiden, dat laten we natuurlijk tevoren weten.

 

Je hoeft niet bij de HvA te studeren of gestudeerd te hebben om te solliciteren. Wel hebben HvA'ers voorrang. We hebben op dit moment beschikbaar: 0 stageplaatsen. 


En net zo belangrijk: we willen HvanA samen met studenten en medewerkers maken. Voor en mede door jullie. Tips, mooie verhalen, stageplaatsen of beelden van de HvA: mail naar info@hvana.nl.