HvanA Catwalk: ‘Mijn stijl is all over the place’

11 juli 2023
Beeld:

Rosa Tromp | Lisa Tsibidakis

Geplaatst door
Rosa Tromp
Op
11 juli 2023

Drie, twee, een: strike a pose! In HvanA Catwalk showen HvA’ers hun stijl. Voelen zij zich vrij om te dragen wat ze willen? En hoe omschrijven zij hun stijl? ‘Op de middelbare school had ik een emo-fase: ik droeg altijd zwarte kleding en veel eyeliner.’

Beeld: Rosa Tromp | Lisa Tsibidakis

Naam: Lisa Tsibidakis
Leeftijd: 20
Student: Creative Business (jaar 4)
Woonplaats: Baarn

Wat heb je nu aan?
‘Mijn kleding haal ik overal vandaan, dat kunnen de meest random plekken zijn. De handschoentjes die ik nu draag zijn van de feestwinkel. Deze top is tweedehands, gekocht op Vinted. En m’n rok? Dat is mijn beste aankoop ooit, die heb ik bij de kringloop gescoord. De sandalen zijn van de Van Haren.’Hoe omschrijf jij je stijl?
‘Mijn stijl wordt door anderen vaak gezien als alternatief, maar zelf plak ik er geen label op. Het is all over the place. Op de middelbare school had ik nog een emo-fase: ik droeg altijd zwarte kleding en veel eyeliner. Dat element is gebleven, ik draag nog steeds veel zwart.’Voel jij je vrij om te dragen wat je wilt?
‘Sinds ik ben gaan studeren in Amsterdam ben ik veel meer gaan experimenteren met mijn stijl. Hier kan ik alle kanten op. Ja, in dat opzicht voel ik me inmiddels wel vrij om te dragen wat ik wil.’Waar shop je zoal?
‘Ik hou van tweedehands kleding. Shoppen doe ik dan ook graag bij de kringloop. Dat is niet alleen beter voor het milieu, je vindt daar ook de uniekere items.’ Wat zou je nooit aantrekken?
‘Grote jurken met een opzichtige bloemenprint erop. Ik hou sowieso niet van drukke en felle prints. Maar ik zeg nooit nooit. Misschien zie je het me volgend jaar wel dragen.’