Wie een toets moet maken mag wel tijdens avondklok reizen

22 januari 2021
Beeld:

Daniël Rommens

Geplaatst door
Redactie HvanA
Op
22 januari 2021

Studenten en medewerkers die op de campus moeten zijn voor een tentamen, krijgen een uitzondering voor de avondklok die van 23 januari tot in ieder geval 9 februari geldt.

De avondklok van 21 uur tot 4 uur 30 verandert voor de onderwijsactiviteiten op de HvA weinig. De meeste studenten en medewerkers zitten thuis. De praktijklessen die nog op de campus worden gegeven, zullen om 20 uur stoppen zodat er genoeg reistijd is om voor de avondklok thuis te zijn. ‘Wie langere reistijd heeft, gaat in overleg met de docent of collega’s eerder naar huis’, schrijft de HvA op in een bericht aan studenten en medewerkers.

 

‘Studenten die in de avonduren een toets op locatie moeten maken, krijgen van hun opleiding een verklaring waarmee ze mogen reizen na ingang van de avondklok. Medewerkers krijgen die via hun leidinggevende.’ De uitzondering geldt niet voor HvA’ers die op de campus zijn omdat zij thuis geen geschikte werk- of studieplek hebben.

 

Studenten en medewerkers kunnen deze website van de HvA bekijken voor meer informatie over het coronavirus en het onderwijs.