In beeld: HvA’ers delen vakantiekiekjes op Instagram

2 maart 2018
Beeld:

Daniël Rommens, fotobewerking Flora Woudstra

Geplaatst door
Flora Woudstra Hablé
Op
2 maart 2018

Het is voorjaarsvakantie! Studenten laten de HvA achter zich, gaan op vakantie en delen hun mooiste foto's op Instagram. Wij zetten er een paar voor je op een rijtje.

Beeld: @annickk_x op Instagram

Lekker uitwaaien op het strand: Hollandser kan het niet! Toch ging Annick hiervoor naar het Portugese Santa Luzia. #duiknemen? vraagt ze haar volgers. De gevoelstemperatuur in Santa Luzia is 16°C volgens Google. Warmer dan in Nederland, maar blijf toch maar uit het water.

Beeld: @annikavantent op Instagram

Annika zoekt juist de kou op. Zij is lekker aan het wintersporten in het Oostenrijkse Mayrhofen en ze lijkt gefocust. Maar in Mayrhofen is het 3°C – dat is zelfs warmer dan op dit moment in Nederland. Dus eigenlijk ontvlucht ook Annika de kou.

Beeld: @isabeaugabriella op Instagram

Isabeau vertrok met haar vriend Tyrique naar Wenen. ‘Niet echt heel warm,’ al zegt ze het zelf: -5°C. Wel mooi natuurlijk. Lekker genieten.

Beeld: @jurienvanarum op Instagram

Juriën staat op de lange latten in Italië. Mooiboy, vindt een commenter. Tja, dat moeten we maar voor waarheid aannemen, want we kunnen zijn gezicht verder niet zien. Met een temperatuurtje van -7°C op zijn piste blijft die sneeuw trouwens nog wel even liggen.

Beeld: @sannemassar op Instagram

Sanne daarentegen ging flink ver weg, naar het eiland Aruba. Daar is het 24°C, heerlijk! Dit ezeltje mag van haar wel mee naar huis. Mogen wij hem dan komen aaien, Sanne?

Beeld: @saralohiniva op Instagram

Sara is lekker aan het roadtrippen in Californië, in het westen van de Verenige Staten. Strakblauwe lucht, maar de gemiddelde temperatuur in Santa Barbara is slechts 9°C. Dat valt toch tegen.

Beeld: @sarahdewitx op Instagram

In het zonnige Puerto de Santiago op de Canarische Eilanden (22°C) wordt Sarah verleid door een roze Vespa die recht uit een dromerige Spaanse film lijkt te zijn gereden. We geven haar geen ongelijk.

Beeld: @selinaderuijter

Ze wrijft het er lekker in: student aan het Amsterdam Fashion Institute Selina zit voor haar minor vijf maanden in Barcelona (13°C, maar zonnig). Doe ons ook maar zo'n minor!

 

Benieuwd waar deze mooie vakantiekiekjes genomen zijn? Check dan hieronder het kaartje.