Maak jij je druk over wat er op de HvA gebeurt? Schrijf een column voor HvanA

6 juni 2023
Beeld:

Pexels

Geplaatst door
Redactie HvanA
Op
6 juni 2023

Maak jij van alles mee op de HvA, heb je een sterke mening over wat er op de hogeschool gebeurt en lijkt het je leuk om daar eens een column over te schrijven? Doe dan mee aan onze columnwedstrijd en stuur een column op naar info@hvana.nl, vóór 30 juni 2023.

Onze vaste columnisten schrijven wekelijks teksten over wat er op en om de HvA gebeurt. Soms zijn ze flink kritisch, dan weer schrijven ze met een vrolijke noot. Of ze nemen onze lezers mee in een bijzonder verhaal. Lijkt het jou leuk om eens in hun voetsporen te treden?

 

Columns gezocht

Grijp dan je kans en doe deze maand mee aan onze columnwedstrijd. Schrijf bijvoorbeeld een vlammend betoog over iets dat de hogeschool dringend nodig heeft. Of laat onze lezers meesmullen van iets bijzonders dat je als student hebt meegemaakt. Wees origineel en gebruik vooral je humor om onze lezers aan het denken te zetten.

 

Alles mag, zolang het maar relevant is voor studenten of medewerkers van de Hogeschool van Amsterdam. De best geschreven column? Die publiceren we deze zomer op onze site, bovendien krijg je nog een leuke prijs van ons. Kun je niet wachten en begint de inspiratie al te komen? Pak dan je pen of toetsenbord erbij en stuur vóór 30 juni 2023 je beste column (max. 600 woorden) op naar info@hvana.nl

 

 

In het verleden hebben heel wat HvA’ers columns geschreven voor HvanA. Benieuwd waar die teksten over gingen? Bekijk alle columns voor HvanA hier