HvanA zoekt een stagiair (32-40 uur p/w, vanaf september)

14 juni 2022
Geplaatst door
Redactie HvanA
Op
14 juni 2022

Wil jij meebouwen aan een nieuw en jong mediamerk? Hebben online-journalistiek, sociale media en de leefwereld van studenten en jongeren weinig geheimen voor je? Reageer dan op deze stagevacature op de redactie van HvanA.

HvanA is het onafhankelijke digitale journalistieke medium, gemaakt voor en door mensen van de Hogeschool van Amsterdam (HvA).

 

Wij vragen van jou:
-       Enige ervaring met journalistiek, of je doet op dit moment een aanverwante opleiding.
-       Aantoonbare affiniteit met de doelgroep, de toon en de onderwerpen op hvana.nl.
-       Een berg ideeën waar je collega’s enthousiast voor weet te krijgen. 
-       De ambitie om met ons te ontdekken en te pionieren, om uiteindelijk te groeien naar een zo hoog mogelijk bereik van HvanA onder studenten en medewerkers van de hogeschool.
-       Beschikbaarheid vanaf september voor een nog te bespreken periode, voor vier of vijf dagen in de week.

 

We bieden jou:
-       Een werkplek vanaf september op een enthousiaste redactie in Amsterdam. De ploeg bestaat uit een mix van ervaren mediamakers en jonge talenten. HvanA is een plek waar je je goed verder kunt ontwikkelen.
-       Goede begeleiding bij het zetten van je eerste professionele stappen in de journalistiek en mediawereld.
-       Als stagiair ga je veel op pad, pitch en schrijf je je eigen artikelen, maak en presenteer je video’s (of leer je dat bij onze videoredactie).
-       De vrijheid om vernieuwende journalistieke producties te maken. 
-       Uiteraard: een passende stagevergoeding en arbeidsvoorwaarden. Het contract is voor een nog te bespreken periode en start in september. Overleg over precieze startdatum ook mogelijk.


Ben jij de persoon die we zoeken? Mail vóór 24 augustus 2022 een korte motivatiebrief en CV naar zakelijk directeur Eric de Leede (eric@hvana.nl). Voor inhoudelijke vragen over de stage kun je de redactiecoördinator Irene Schoenmacker (irene@hvana.nl) benaderen.