In beeld: De beste Instagram-kiekjes van de HvA

16 maart 2018
Beeld:

Daniël Rommens, fotobewerking Flora Woudstra

Geplaatst door
Flora Woudstra Hablé
Op
16 maart 2018

Elke maand stroomt Instagram vol met foto’s van HvA’ers. We zetten de leukste van de afgelopen twee weken op een rijtje.

Beeld: @romeonyse op Instagram

Romeo heeft iets te hard gestudeerd. Zo hard zelfs dat hij een dode meme spontaan nieuw leven inblaast. Toch laten wij het planken liever in 2011 achter, waar het hoort – studiedruk of niet.

Beeld: @guillaumeklopper op Instagram

Guillaume heeft zeker wel hart voor de zaak. Dus deelt hij zijn kleine hartje met medestudent Wail. Wat een verbroedering. Heel inspirerend.

Beeld: @gabriellabliek op Instagram

Gabriella (rechts) en Luna vierden afgelopen week dat het Internationale Vrouwendag was. Wat kun je er nog meer over zeggen? Gezellig kiekje, mooi kleurencontrast, leuk naam-kettinkje heeft Gabriella.

Beeld: @mr.hexagon op Instagram

Is het New York City? Nee, het is de Leeuwenburg (die donkere vlek in de hoek links). Het HvA-gebouw steekt wat schril af tegen de verlichte torens erachter. Toch bedankt voor deze foto, Serhii!

Beeld: @teunvanasch op Instagram

Wist jij dat de HvA al meer dan een eeuw bestaat? Kijk maar naar deze stoffige archieffoto! Nee, grapje, de HvA bestaat pas sinds 1993 en deze klassenfoto komt echt uit 2018. Teun heeft 'm gewoon lekker gefilterd.

Beeld: @agneskrown op Instagram

Agnes heeft even een spiritueel momentje. Ze citeert daarbij hindoe-filosoof Anandamayi Ma en verft haar voorhoofd deels rood. Als het helpt bij de studiestress, Agnes, dan moet je ons even een appje sturen. Kunnen wij het ook proberen.

Beeld: @gwntoon op Instagram

Is dit hem dan, Toon's laatste selfie ooit? HAHA, NIET DUS! Daar is Toon gewoon heel eerlijk over. Of kittig, zoals een van de reageerders het verwoordt. 

Beeld: @baraaallahham op Instagram

Baraa is extreem geconcentreerd en dat legde iemand op de gevoelige plaat vast. Hij heeft zelfs zijn groene markeerstift nog in de hand. 'Biltaw keef', schrijft een reageerder. Dat betekent: veel succes. Waarmee precies, dat weten we niet, maar wij wensen Baraa dat ook.

Beeld: @mondomaine_ op Instagram

Misschien kunnen al die hardwerkende HvA’ers een voorbeeld nemen aan Marit. Vraag niet hoe, maar zij zit lekker met een ginto op de Amstelcampus. En dat op een doordeweekse dinsdag! Levensgenieter zijn kun je leren.

Beeld: @djluukvh op Instagram

Dat was 'm al weer. Net zoals Luuk kijken wij uit naar het weekend. Wil jij in de volgende editie van HvA-Beste van Instagram staan? Stuur dan ons even een mailtje.